ELITE PROGRAM

ELITE PROGRAM

Met het Elite Program gaan we op zoek naar de ruwe groeidiamanten of de zogenaamde 'spooktalenten'. Dit met als doel de ontwikkeling van het individu te optimaliseren, te versterken en te begeleiden richting de volgende stap. We keren met onze spelers terug naar de échte basis van het voetbal, waarbij we veelvoorkomende voetbalsituaties simuleren en gaan benaderen vanuit technisch perfectionisme.

 

Vanuit deze methodiek en visie willen we spelers vormen die voetbalsituaties kunnen oplossen vanuit realisme, simplisme en doeltreffendheid én die pro-actief en zelfstandig kunnen handelen binnen verschillende omstandigheden.​​

Tijdens het programma hebben we niet alleen oog voor het ontwikkelen van de voetbalvaardigheden, maar besteden we ook aandacht aan de vorming als atleet, onder begeleiding van een physical coach.

Tevens bieden wij spelers de mogelijkheid om de optie VIDEO ANALYSE toe te voegen aan het standaard Elite programma.

 

Het Eite Program is een programma voor spelers met het potentieel om door te stromen naar een Elite opleiding of spelers die reeds in een Elite opleiding actief zijn. Om deel te kunnen uitmaken van dit programma dient met voorafgaand deel te nemen aan een of meerdere testtrainingen. 

WAT MAG JE VERWACHTEN?

20 Kwaliteitsvolle trainingen

120' per training

O.b.v. experten in hun vak

Persoonlijke aanpak

Verzekering

DOWNLOAD

TRAININGSUREN &

PRIJZEN