FÉMINA

PERFORMANCE

Weldra meer info!

COMING SOON

Welcome // Programma's // Fémina

FÉMINA

Damesvoetbal is ‘trending’ en beleeft een wereldwijde boom. In zes jaar tijd is het aantal voetballende meisjes met 75% gegroeid.

De omkadering groeit echter niet evenredig! Hier willen we met KickOff Fémina op inspelen en kwaliteitsvolle trainingen en stages aanbieden voor meisjes vanaf 11 jaar. Een kwaliteitsvolle opleiding die de speelsters zelfbewust maakt en een boost van vertrouwen kan geven. Dit zowel op als naast het veld.

KickOff Fémina is een sportieve inspiratiebron voor de huidige en volgende generatie meisjes door het oprichten van een geselecteerde Girls-only opleiding. Hier kunnen meisjes ontwikkelen en ontplooien binnen de filosofie van KickOff Sports met ondersteuning van coaches met ervaring op Elite niveau.

KickOff Sports wil met KickOff Fémina een belangrijke stap vormen in de ontwikkeling van 'voetbalmeisjes'. Dit zowel als individu als door het trainen met en tegen betere tegenstanders. Daarom werken we uitsluitend met meisjes die een selectieprocedure doorstaan hebben. Hierbij mikken we voornamelijk op speelsters die het topsportstatuut net niet gehaald hebben.

Tevens bieden wij onze speelsters de mogelijkheid om enkele +Pakketten toe te voegen aan het standaard Fémina programma.

Uiteraard zijn meisjes onder 11 jaar, meisjes die de selectie niet hebben gehaald of reeds over een topsportstatuut beschikken ook welkom bij KickOff Sports!

INCLUSIEF

✅   26 Voetbaltrainingen van 120' mét inhoud én oog voor detail.

✅   Onder begeleiding van experten in hun vak.

✅   Binnen de beste omstandigheden.

✅   Op het niveau van een Elite opleiding.

✅   Persoonlijke aanpak.

✅   Mogelijkheid tot het toevoegen van +Pakketten.

✅   Verzekering.

✅   Je maakt deel uit van een unieke community.

PRIJS

€625 incl. kledingpakket.

KickOff Sports biedt ook de mogelijkheid om het totaalbedrag via maandelijkse domiciliëring te betalen. Het maandelijks bedrag bedraagt €79.

  • Instagram

KickOff Sports vzw • BTW: BE0657.837.964 • RRP Afdeling Antwerpen

Rogier van der Weydenstraat 4 • 2650 Edegem

SLUITEN

KickOff Sports vzw

Rogier van der Weydenstraat 4 • 2650 Edegem

BTW BE0657.837.964

RRP Afdeling Antwerpen

✉︎    info@kickoffsports.be