FORMATION

PERFORMANCE

Weldra meer info!

COMING SOON

Welcome // Programma's // Formation

FORMATION

Met het Formation Program gaan we op zoek naar de ruwe groeidiamanten of de zogenaamde 'spooktalenten'. Dit met als doel de ontwikkeling van het individu te optimaliseren, te versterken en te begeleiden richting de volgende stap. We keren met onze spelers terug naar de échte basis van het voetbal, waarbij we veelvoorkomende voetbalsituaties simuleren en gaan benaderen vanuit technisch perfectionisme.

 

Vanuit deze methodiek en visie willen we spelers vormen die voetbalsituaties kunnen oplossen vanuit realisme, simplisme en doeltreffendheid én die pro-actief en zelfstandig kunnen handelen binnen verschillende omstandigheden.​​

Tijdens het programma hebben we niet alleen oog voor het ontwikkelen van de voetbalvaardigheden, maar besteden we ook aandacht aan de vorming als atleet, onder begeleiding van een physical coach.

Tevens bieden wij spelers de mogelijkheid om enkele +Pakketten toe te voegen aan het standaard Formation programma.

 

Het Formation Program is een programma voor spelers met het potentieel om door te stromen naar een Elite opleiding of spelers die reeds in een Elite opleiding actief zijn. Om deel te kunnen uitmaken van dit programma dient met voorafgaand deel te nemen aan een of meerdere testtrainingen. 

INCLUSIEF

✅   26 Voetbaltrainingen van 120' mét inhoud én oog voor detail.

✅   O.b.v. experten met ieder hun eigen specialisatie.

✅   Binnen de beste omstandigheden.

✅   Met aandacht voor atletisering o.b.v. een physical coach.

✅   Persoonlijke aanpak.

✅   Mogelijkheid tot het toevoegen van +Pakketten.

✅   Verzekering.

✅   Je maakt deel uit van een unieke community.

PRIJS

Heb je tijdens het seizoen 2020-2021 deel uitgemaakt van onze KickOff Family, dan betaal je €660 voor het ganse seizoen.

Was je nog geen lid tijdens het seizoen 2020-2021, dan betaal je €725 aangezien je nog niet over een verplicht kledingpakket beschikt.

KickOff Sports biedt ook de mogelijkheid om het totaalbedrag via maandelijkse domiciliëring te betalen. Indien u reeds beschikt over het kledingpakket van het seizoen 2020-2021 bedraagt de maandelijkse aflossing €82,50. In het geval u niet over een kledingpakket beschikt, bedraagt de maandelijkse aflossing €91 per maand.

  • Instagram

KickOff Sports vzw • BTW: BE0657.837.964 • RRP Afdeling Antwerpen

Rogier van der Weydenstraat 4 • 2650 Edegem

SLUITEN

KickOff Sports vzw

Rogier van der Weydenstraat 4 • 2650 Edegem

BTW BE0657.837.964

RRP Afdeling Antwerpen

✉︎    info@kickoffsports.be