KICKOFF FÉMINA

KICKOFF FÉMINA

Damesvoetbal is ‘trending’ en beleeft een wereldwijde boom. In zes jaar tijd is het aantal voetballende meisjes met 75% gegroeid.

De omkadering groeit echter niet evenredig! Hier willen we met KickOff Fémina op inspelen en kwaliteitsvolle trainingen en stages aanbieden voor meisjes vanaf 11 jaar. Een kwaliteitsvolle opleiding die de speelsters zelfbewust maakt en een boost van vertrouwen kan geven. Dit zowel op als naast het veld.

KickOff Fémina is een sportieve inspiratiebron voor de huidige en volgende generatie meisjes door het oprichten van een geselecteerde Girls-only opleiding. Hier kunnen meisjes ontwikkelen en ontplooien binnen de filosofie van KickOff Sports met ondersteuning van coaches met ervaring op Elite niveau.

​​

KickOff Sports wil met KickOff Fémina een belangrijke stap vormen in de ontwikkeling van 'voetbalmeisjes'. Dit zowel als individu als door het trainen met en tegen betere tegenstanders. Daarom werken we uitsluitend met meisjes die een selectieprocedure doorstaan hebben. Hierbij mikken we voornamelijk op speelsters die het topsportstatuut net niet gehaald hebben.

Tevens bieden wij onze speelsters de mogelijkheid om de optie VIDEO ANALYSE toe te voegen aan het standaard Fémina programma.

Uiteraard zijn meisjes onder 11 jaar, meisjes die de selectie niet hebben gehaald of reeds over een topsportstatuut beschikken ook welkom bij KickOff Sports!

WAT MAG JE VERWACHTEN?

20 Kwaliteitsvolle trainingen

90' per training

Kledingpakket

O.b.v. experten in hun vak

Persoonlijke aanpak

Verzekering

DOWNLOAD

TRAININGSUREN &

PRIJZEN