PROGRAMMA'S

+PAKKETTEN

FUNDAMENT

Binnen het Fundament focussen we ons op het ontwikkelen van zowel bewegings- als voetbalvaardigheden voor spelers/speelsters vanaf 6 tot 12 jaar.

 

Hierbij werken we in verschillende leeftijdseigen en motorische ontwikkelingsfases waarbij we starten met het ontwikkelen van de basisvaardigheden en waarin we verder evolueren tot specifieke bewegings- en voetbalvaardigheden.

FORMATION

Met het 'Formation Program' gaan we op zoek naar de ruwe groeidiamanten of de zogenaamde 'spooktalenten'. Dit met als doel de ontwikkeling van het individu te optimaliseren, te versterken en te begeleiden richting de volgende stap.

Tijdens het 'Formation Program' keren we met onze spelers terug naar de échte basis van het voetbal, waarbij we veelvoorkomende voetbalsituaties simuleren en gaan benaderen vanuit technisch perfectionisme.​

FÉMINA

KickOff Fémina is een sportieve inspiratiebron voor de huidige en volgende generatie meisjes door het oprichten van een geselecteerde Girls-only opleiding. Hier kunnen meisjes ontwikkelen en ontplooien binnen de KickOff filosofie met ondersteuning van coaches met ervaring op Elite niveau.​

KickOff Sports wil met KickOff Fémina een belangrijke stap vormen in de ontwikkeling van speelsters. Dit zowel als individu als door het trainen met en tegen betere tegenstanders. Daarom werken we uitsluitend met meisjes die een selectieprocedure doorstaan hebben.

VIDEO ANALYSE

KickOff Sports wil meegaan met de tijd en de moderne technologie gebruiken om spelers nóg beter te maken.

 

Analyses op basis van eigen inbreng of op basis van het trainingsproces via beelden die gedeeld worden met de speler, technische analyses, tactische richtlijnen vanuit de eigen club fylosofie, SWOT analyse van een individuele- of teamprestatie, zonale ‘tagging’ om de persoonlijke heat map van de speler samen te stellen, etc.

 

KickOff Sports biedt hierbij een brede waaier, op basis van data en statistieken, om wedstrijden en trainingen te analyseren én spelers nog diepgaander te kunnen ondersteunen in hun ontwikkeling.

DATA ANALYSE

COMING SOON

  • Instagram

KickOff Sports vzw • BTW: BE0657.837.964 • RRP Afdeling Antwerpen

Rogier van der Weydenstraat 4 • 2650 Edegem

SLUITEN

KickOff Sports vzw

Rogier van der Weydenstraat 4 • 2650 Edegem

BTW BE0657.837.964

RRP Afdeling Antwerpen

✉︎    info@kickoffsports.be