SMALL GROUP

SMALL GROUP

Small Group Sessions zijn gericht op de technische vaardigheden en het verhogen van het comfort aan de bal in kleine groepjes van maximaal 4 spelers.

 

Het trainen in groepjes van maximaal 4 spelers geeft onze coaches de mogelijkheid om jou nog beter te kunnen begeleiden en te helpen met de belangrijkste details. Dit onder druk van andere spelers, wat ervoor zorgt dat we van jou een speler kunnen maken met een hoge handelingssnelheid, een speler die pro-actief denkt en die zich weet aan te passen in verschillende omstandigheden.

 

Inschrijven voor de Small Group Sessions kan op twee manieren:

 

De eerste mogelijkheid is dat je ervoor kiest om individueel in te schrijven voor minimaal 2 trainingen. Wij delen jou dan verder in, in een groepje dat volledig beantwoord aan jouw huidige skill-level. Wanneer we een groepje van 4 spelers kunnen vormen van hetzelfde niveau, starten we gelijk de trainingen op.

 

Een tweede mogelijkheid is dat jijzelf een groepje samenstelt met spelers van jouw eigen niveau of club. Het voordeel van deze mogelijkheid is dat we dan meteen van start kunnen gaan en niet moeten wachten tot het groepje vol zit.

WAT MAG JE VERWACHTEN?

Kwaliteitsvolle trainingen boordevol details

60' per training

Maximaal 4 spelers per trainingsgroep

O.b.v. experten in hun vak

Persoonlijke aanpak

Verzekering

DOWNLOAD

TRAININGSUREN &

PRIJZEN